Стефано Белтраме: Визията на Белчев е като моята, искам да съм основен играч


Стефано Белтраме: Визията на Белчев е като моята, искам да съм основен играч
Снимка: Оф. сайт на ЦСКА

1265 0

Италианският полузащитник на вицешампиона на България ЦСКА - Стефано Белтраме, говори пред медия в своята страна, като сподели мнението си за футбола у нас, за новия наставник на "червените" Стамен Белчев, както и за самата ситуация в клуба.

"Класирахме се на второ място в първенството и това ни дава право на участие в предварителните кръгове на Лига Европа. Всички в клуба са много щастливи и сме готови за това предизвикателство. Имахме кратка почивка, което ми позволи да се върна за малко в Кандело. Сега се готвим за новото първенство. Вече изиграхме първата си контрола срещу втородивизионния Пирин.

Шампионатът стартира на 7 август и трябва да сме готови дотогава. Бързо свикнах с отбора и спечелих доверието на треньорите. В сравнение с Нидерландия и Италия тук се играе по-физически футбол, но съм доволен от избора си. Щастлив съм, че имам договор с клуба за още една година и ще дам всичко от себе си да оползотворя този шанс.

В отбора дойдоха няколко нови момчета. Треньорът също се смени малко преди края на шампионата и на негово място дойде Стамен Белчев, който ми се струва доста подготвен. Той обича бързата игра по земя и залага много на дисциплината. Тази визия за футбола се доближава много до моята лична. Трудно е да се подготвяш в тази извънредна обстановка и краката тежат в първите дни. Аз съм зареден с положителна енергия и искам да бъда основен играч още от самото начало. Освен това има и мачове в Европа - това е черешката на тортата" - споделя той пред "La Stampa".

Междувременно, всички нови в ЦСКА дебютираха при тайна контрола на тима срещу Литекс.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички