Гигант (Съединение) - ЦСКА по ТВ: Къде да гледаме двубоя за Купата на България?


Гигант (Съединение) - ЦСКА по ТВ: Къде да гледаме двубоя за Купата на България?
Снимка: CSKA.BG

4216 0

В днешния ден - 26 ноември, събота, ЦСКА ще се изправи срещу третодивизионния Гигант в Съединение в 1/16-финал от Купата на България. Мачът започва в 12:00 часа.

Домакините се готвят за голям футболен празник, като се очаква на срещата да присъстват голям брой фенове на "червените" от областта. В предишния кръг Гигант отстрани втородивизионния Добруджа.

ПРОБЛЕМИ В СЪСТАВА НА ГОСТИТЕ

Гостите ще бъдат днес без наказаните Брадли Де Нойер и Тибо Вион, като се очаква треньорът Саша Илич да даде почивка и на част от титулярите си, които са налични.

КОЯ ТЕЛЕВИЗИЯ ПРЕДАВА МАЧА?

Победителят в днешния двубой ще се изправи срещу Септември (София), който отстрани Крумовград в 1/16-финалите. Двубоят Гигант (Съединение) - ЦСКА ще бъде предаван пряко по "Диема спорт", можете да го следите НА ЖИВО и в Sportlive.bg.

 

<p><iframe width="100%" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/kTlSdsWQRU8?autoplay=1" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture"></iframe></p>
<p>&nbsp;</p>

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички