Героят на ЦСКА Шопов: Вярвам, че можем да задържим нивото и да продължим така


Героят на ЦСКА Шопов: Вярвам, че можем да задържим нивото и да продължим така
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

1131 0

Полузащитникът на ЦСКА Станислав Шопов призна, че е много доволен от силното си представяне с червената фланелка в деня на Националния празник. Срещу Берое той вкара два гола и направи една асистенция за успеха с 3:0.

Не забрави да честити Националния празник

"Първо, искам да честитя празника на всички българи, нека не забравяме произхода си и нека бъдем горди, че сме българи", започна той, след като бе избран за Играч на мача.

"Разбира се, щастлив съм, че точно в този ден помогнах на нашия отбор с 2 гола и 1 асистенция и се надявам лично за мен това да е началото на една хубава поредица. Разбира се, щастлив съм за победата", продължи той.

"Вярвам, че можем да задържим нивото"

"Щастлив съм, че така се разви мачът, но според мен ние си го заслужихме с играта, която показахме. Със сигурност червеният картон и ранният гол са помогнали, но ние във всеки мач от първата минута търсим доминация в двубоя. Вярвам, че можем да задържим нивото и се надявам да продължаваме по същия начин", допълни Шопов пред "Диема спорт". А ето какво имаше да каже след победата Нестор Ел Маестро. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички