Ел Маестро искаше само още 1 нещо срещу Берое: Кое щеше да направи деня перфектен за ЦСКА?


Ел Маестро искаше само още 1 нещо срещу Берое: Кое щеше да направи деня перфектен за ЦСКА?
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

6921 0

Старши треньорът на ЦСКА Нестор Ел Маестро говори след категоричната победа с 3:0 над Берое в Първа лига. Наставникът остана много доволен от целия мач, като допълни, че е щяло да бъде перфектен ден, ако и някой от нападателите се бе разписал.

"Много доволен съм от резултата, както и от представянето. Мисля, че ако имахме и гол от нападател, щеше да е перфектен ден. Дали Каранга, или Асприля. Все пак съм много доволен. Играят добре, движат се добре. Днес други вкараха, ние сме един отбор.

Винаги искаме да пада ранен гол. Под напрежение сме. Бяхме много мотивирани. Когато първият удар влезе, всичко става по-лесно. Играчите играят по-уверено" - започна той пред "Диема спорт".

Още: Феновете са на тръни: Капитанът на ЦСКА Юрген Матей пак се контузи и бе сменен

Ел Маестро отговори за Станислав Шопов

Ел Маестро е доволен от Станислав Шопов

Освен това Нестор Ел Маестро бе запитан за Станислав Шопов. Треньорът бе доволен от българския полузащитник, като подчерта, че халфът си е заслужил този шанс и че се е възползвал перфектно от него.

"Шопов заслужи шанса си днес, важно е да кажем, че той не бе титуляр, защото някой е бил контузен или наказан, но защото избрах да играя с него. Заради това, което показа при подготовката, а и на тренировка. Той грабна шанса си днес.

Още: Дълбока резерва на Ел Маестро в ЦСКА "избухна" с нов страхотен гол (ВИДЕО)

Продължихме за Купата, днес се върнахме към победите в първенството. Гледаме мач за мач и трябва да продължаваме.  Очаквам два трудни мача с Ботев (бел. ред. за Купата), но и два красиви мача. И двата пъти ще има страхотна атмосфера. Нямаме търпение" - каза още той. Вижте какво заяви и самият Станислав Шопов след прекрасния му мач за ЦСКА срещу Берое.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички