Георги Марков: И да загубим, пак ще влезем в историята


Георги Марков: И да загубим, пак ще влезем в историята
Снимка: БГНЕС

1077 0

Изпълнителният директор на Локомотив (София) Георги Марков заяви, че неговият тим ще направи всичко по силите си, за да победи ЦСКА отново, но това няма да стане на всяка цена.

"Със сигурност, ако ни се отдаде възможност, пак ще бием ЦСКА. Имаме сили да го направим и на "Армията" и този път да не се оправдават нито с терени, нито с вятър. В Локомотив обаче не правим нищо на всяка цена, даже да загубим, пак ще влезем в историята. Ще сме станали първият отбор, на който ЦСКА е вкарал гол през 2015 г.", заяви Марков пред "Меридиан мач".

В момента Локомитов (София) е на четвъртото място във временното класиране в "А" група, но при победа над ЦСКА, ще измести "армейците" от второто място и може да се превърне в основен конкурент за титлата.

"Това са фактите. А представяш ли си както щеше да стане, ако бяхме били Литекс и Лудогорец! Все пак не може да се бие във всеки мач. Ние сме доволни от това, което показват играчите", допълни още Марков.

Той заяви, че няма проблем с факта, че Емил Гъргоров е пил кафе преди мача с част от бившите си съотборници: "Преди мача кафе с противника, след него шампанско със своите", категоричен е изпълнителният директор на столичните "железничари".

Двубоят между ЦСКА и Локомотив (София) е тази вечер от 20:00 часа на стадион "Българска армия".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички