Бруно Акрапович: Искам винаги така да играем, казах на Бисмарк да пресира вратаря


Бруно Акрапович: Искам винаги така да играем, казах на Бисмарк да пресира вратаря
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

2409 0

Старши треньорът на ЦСКА Бруно Акрапович говори след победата на неговия тим с 3:1 срещу Черно море на осминафиналите за Купата на България. Босненецът остана много доволен от своя тим и сподели, че иска винаги така да играе. Освен това, той призна, че е казал на Бисмарк Чарлс да пресира стража на Черно море, както и се получи първият гол.

"Искам от моя отбор винаги да играе така. Първото полувреме объркахме противника с новата формация с трима нападатели, които играха дълбоко и пресираха много добре. Създадохме много шансове, вкарахме голове и съм доволен. Искахме всички да провокираме да бъркат. Всеки един играч, който е пресиран може да сбърка.

Казах на Бисмарк да пресира вратаря. Той е много бърз футболист, който има много добри качества и ще прогресира. Мено има опит и е качествен играч. С Бисмарк е друга ситуацията. При него е нужно спокойствие. Това, което му липсва, е една хубава подготовка и тогава ще видим истинското му лице.

Оттук нататък няма лесни двубои. Ние сме готови да се изправим срещу всеки един съперник. Искаме да стигнем до финала и да спечелим купата. Има още много мачове. Нищо не е лесно в живота. Трябва да си самокритичен. Винаги казвам, когато допусна грешка пред отбора. Не е страшно да направиш една грешка, страшно е, ако я повториш" - заяви Акрапович.

Междувременно стана ясно дали от ЦСКА ще искат да задържат Пеняранда и Синклер.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички