ЦСКА вече мисли за лятната селекция, следи играчи от Първа лига


ЦСКА вече мисли за лятната селекция, следи играчи от Първа лига
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

3202 0

В ЦСКА вече мислят сериозно върху лятната селекция, като ще обърнат внимание и на играчи от българското първенство.  От "Армията" следят изкъсо изявите на половин дузина играчи от родния елит.

Кои играчи следят от ЦСКА?

Вече на няколко пъти се писа за интереса към левия халфбек на Ботев Пловдив Па Конате. Неговият договор с канарчетата изтича през лятото и по всичко личи, че няма да бъде подновен. От това ще опитат да се възползват "червените", които искат да привлекат сериозна алтернатива на Брадли де Нойер.

В радара на клуба е попаднал и поливалентният футболист на Пирин Чебраил Макрецкис. Към момента най-сериозен интерес към латвиеца проявява Левски, който вече му е отправил две предложения. ЦСКА проявява интерес и към български футболисти, чиито имена обаче се пазят в тайна, пише "Тема спорт".

В последните три летни трансферни прозореца от ЦСКА неминуемо привличаха роден играч от нашето първенство. През 2020-а в Борисовата градина пристигна Георги Йомов от Славия. 12 месеца по-късно пътят „Овча Купел“ – „Българска армия“ извървя и Калоян Кръстев. В началото на този сезон пък от Септември беше привлечен Симеон Александров.

Само преди дни ЦСКА изигра контрола със Спортист (Своге), която завърши при равен резултат, но Саша Илич оправда играчите си за слабото представяне.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички