Генчев омаловажи победата на ЦСКА: Крумовград бил по-добър и не давал шанс на "червените"


Генчев омаловажи победата на ЦСКА: Крумовград бил по-добър и не давал шанс на "червените"
Снимка: Alexander Karamfilov / LAP.bg

8149 0

Старши треньорът на Крумовград Станислав Генчев говори след поражението с 1:4 от ЦСКА в Пловдив. Младият специалист бе разочарован от резултата, като бе категоричен, че не отговаря на показаното от двата тима.

Той сподели, че през първото полувреме неговият тим е бил по-добрият и освен гола е пропуснал още няколко положения, докато съперникът е реализирал попадение без голова ситуация. Той го отдаде на класата на "червените", като допълни, че и през втората част Крумовград не е давал шансове на "армейците", но се сринали след допуснатия втори гол от наивна ситуация.

"Много добро и силно първо полувреме за нашия отбор - освен че вкарахме, имахме още три-четири ситуации, в които можехме да вкараме втори гол. ЦСКА без положение успя да ни изравни - това се дължи на класата, която има. Доста футболисти могат да реализират, и то от различни ситуации.

През второто полувреме не стояхме толкова добре, но не оставяхме шансове на ЦСКА. Не успявахме да си проведем контраатаките, получихме гол в неприятен момент в наглед безобидна ситуации. Може би вторият гол пречупи момчетата, в края вече ЦСКА правеше каквото иска на терена и вкара още два. Резултатът не показва случилото се на терена" - започна той.

Генчев все пак отбеляза, че Крумовград е бил много по-солиден и добър в този двубой, отколкото в срещата с шампиона Лудогорец от предишния кръг. Той обеща, че нивото ще се покачва още.

Генчев категоричен: Крумовград по-добър срещу ЦСКА, отколкото срещу Лудогорец

"Със сигурност доста повече видях в отбора, отколкото в мача срещу Лудогорец. Успяхме да вкараме, да създадем опасни положения. Доста по-добро ниво, но още не е желаното. Много е трудно да вкараме един гол и да задържим, по-добре да вкараме два.

Почти нямаме флангови играчи, налага се да играем със система 3-5-2. Имаме четирима добри централни, в средата добри играчи, нападатели също. Важни играчи отсъстваха заради контузии. Вижда се, че се отразява.

Тази седмица за първи път имах четири дни за тренировки. През паузата искам да подобрим играта в защита, прехода в атака, прехода в защита, позицията по терена. Странно им е още на играчите по схемата. Футболистите ще свикнат с времето и съм сигурен, че играта ще бъде доста по-добра" - завърши пред "Диема спорт".

Вижте какво сподели и големият герой за ЦСКА, който вкара първия си гол за клуба.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички