Ганчев непреклонен - оставя пакета акции на "Армията" за желаещи


Ганчев непреклонен - оставя пакета акции на "Армията" за желаещи
Снимка: Оф. сайт на ЦСКА

1318 0

Досегашният собственик на ЦСКА Гриша Ганчев е непреклонен в решението си да напусне клуба, твърди "Топспорт". Същото важи и за съдружника му на "Армията" Юлиян Инджов. В момента в клуба се чистят задълженията към тях двамата, тъй като те възнамеряват да оставят ЦСКА без дългове към тях.

Бизнесмените ще оставя акциите, които притежават, някъде в офисите на стадион "Българска армия". Там те могат да бъдат предадени на желаещите да ги получат. Не е ясно при какви условия ще бъдат предадени те.

Междувременно, един от най-популярните фенове на ЦСКА - Росен Петров-Животното, заяви, че не вярва в оттеглянето на Ганчев и че смята, че някой извън БФС "пречи на г-н Ганчев да направи ЦСКА шампион". "За мен лично има някакъв страничен фактор. Не е по оста ЦСКА – БФС. Пряк натиск от някого. Някой пречи на г-н Ганчев да направи ЦСКА шампион. Мисля, че той няма да си тръгне. Ганчев може да не е спонсор или собственик, но пак ще остане от ЦСКА, защото е фен на ЦСКА", посочи Петров пред "Блиц". А ето как по-рано Наско Сираков "прокле" Ганчев. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички