Ганчев и Петрович гледат ЦСКА днес


Ганчев и Петрович гледат ЦСКА днес

1163 0

Гриша Ганчев и новият треньор на Литекс Люпко Петрович най-вероятно ще изгледат днешната контрола на ЦСКА с втория тим на ловчанлии, пише "Тема спорт".

Мачът започва в 10:00 часа на стадион "Георги Бенковски". Очаква се след двубоя Ганчев да се срещне с треньорския щаб и играчите на ЦСКА.

Христо Янев няма много сериозни проблеми в отбора. Васил Попов е контузен и може да пропусне подготовката. Момчил Цветанов тренира на облекчен режим, но не е сигурно, че той ще остане в ЦСКА, тъй като чака оферта от чужбина. Очаква се Янев отново да пусне два различни състава през отделните полувремена.

За втория отбор на Литекс пък ще играят предимно момчета от 17 до 22-годишна възраст. През миналия сезон някои от тях бяха част и от мъжкия тим. Това са Александър Конов, Пламен Гълъбов, Александър Георгиев и Георги Минчев.

След контролата ЦСКА ще пътува обратно за София. Утре е почивен ден, а в четвъртък и петък отборът ще тренира или на стадион "Българска армия", или на "Царско село". След това "червените" ще заминат на лагер в Трявна.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички