Петрович зачеркна "Левски" и пожела титлата с Литекс


Петрович зачеркна "Левски" и пожела титлата с Литекс

1195 0

Новият треньор на Литекс Люпко Петрович си постави най-високи цели при представянето си на клубната база днес. Сръбският специалист се прицели в титлата, а пред медия в родината си обяви, че целта им с Гриша Ганчев, който го е поканил за поста, е да прекъснат доминацията на Лудогорец у нас.

"Щастлив съм, че за трети път ставам треньор на Литекс. За мен най-важното е с моя щаб да работим както трябва, Литекс да играе добър футбол и да се борим за трофеи. Моята цел винаги е шампионската титла. Нямаме много време, защото първенството започва. Трябва за кратко време да опозная футболистите. По време на тридневния лагер в Трявна ще разговарям с всеки един от тях и ще работим много здраво, за да бъдем подготвени за успешен старт на първенството", коментира Петрович.

Изненадващо, той не включи "Левски" в отборите, които са важни за кариерата му. Както е известно, именно "Левски" доведе специалиста в България в периода 2000-2001 г.

"В моята кариера има три клуба - Рад, Цървена звезда и Литекс", посочи носителят на КЕШ с Цървена звезда.

Той не пожела да разкрива подробности за договора си, като сподели само, че е" достатъчна мъжката дума". Освен това разкри, че веднага щом са се обадили от Литекс, е приел предложението. Бил е на почивка в Черна гора и се е наложило да тръгне веднага, като е пътувал 14 часа, за да пристигне в Ловеч.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички