Люпко: Ганчев ме покани, за да прекъснем доминацията на Лудогорец


Люпко: Ганчев ме покани, за да прекъснем доминацията на Лудогорец

1546 0

Сръбският специалист Люпко Петрович, който ще бъде представен днес като новия треньор на Литекс, разкри, че Гриша Ганчев се е свързал с него, и е имал конкретна цел - прекъсване домаинацията на Лудогорец в българския футбол.

"Собственикът Гриша Ганчев, който отскоро си има и ЦСКА, иска да прекъсне доминацията на Лудогорец. Затова се сети за мен, обади ми се и... всички знаете резултата. Аз тръгнах полека от Сърбия и ето ме, вече съм в Ловеч", коментира Петрович пред сръбско издание.

"Отборът на Литекс продължава да е изключително добър и аз без да се замислям приех поканата. Вярвам, че мога да изпълня изискванията. Не искам сега да говоря за титли, защото това само ще мотивира Лудогорец", допълни специалистът.

Той разкри, че този път ще се опита хората да го запомнят. "Ще е хубаво да спечелим титлата, но аз обещавам да се хвърлим за Купата и да играем добър футбол", каза още той.

Както е известно, треньорският пост в Литекс бе овакантен, след като Красимир Балъков хвърли оставка, след отпадането в първи предварителен кръг на Лига Европа от литовския Йелгава.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички