"Подкрепяйте ЦСКА, вместо да снимате": Призив в "червената" общност предизвика негодувание


"Подкрепяйте ЦСКА, вместо да снимате": Призив в "червената" общност предизвика негодувание
Снимка: Lap.bg/Emona Tsoncheva

4674 0

Пост в една от най-големите групи на фенове на ЦСКА предизвика сериозно негодувание в социалните мрежи, като става въпрос за общността "Официална група на ЦСКА СОФИЯ", в която членовете наброяват над 49 000 души.

В петък следобед един от четиримата администратори публикува текст с "указания" за наблюдаване на двубоите от "Сектор Г" на стадион "Българска армия", който ясно дава се разбере, че не се препоръчва заснемането на кадри от трибуната, особено по време на хореографии, пирошоута и други. 

"Напоследък все повече хора използват телефоните си в Сектор "Г", за да снимат изпълнението на хореографии, пиро шоута, песни и т.н. Подобно поведение няма да се толерира! Разберете - ние сме в тази трибуна, за да подкрепяме ЦСКА! Вместо да се разсейвате със снимане, пейте, изпълнявайте указанията на разпяващия, участвайте в изпълнението на хореографията! За заснемането се грижат достатъчно на брой хора. Има камери на пистата, както и хора с камери, които снимат вътре и в близост до Сектора. Освен това има достатъчно медии, които правят снимки и клипове на нашето представяне. В повечето случаи може да намерите всичко заснето онлайн, веднага след като се приберете от мача. Това напълно обезсмисля снимането с лични телефони. Друга важна причина да не се снима в Сектора - има неща, които не трябва да бъдат виждани от недоброжелатели. Нашите хора, отговарящи за снимането вътре на трибуната знаят какво и кога може да се снима, а също така избягват да снимат лицата на хората. За да не срещнете неприятни реакции от хората около вас, не снимайте в Сектор "Г"!", гласи публикацията без редакторска намеса.

Тя събра стотици "харесвания", но и коментарите бяха сериозна част от ангажираемостта под публикацията, които основно бяха негативни. 

Причината за негодуванието на повечето потребители е "острия тон", с който е написана публикацията от въпросния администратор на групата.

Част от коментарите под поста

"Те на Бока, Ривър Плейт, Фенербахче, Галатасарай, Бешикташ, Олимпиакос снимат, където са едни от най-великите и страховити агитки в света, тука не може. Много хора са го взели сектора за бащиния, това са моите наблюдения."

"Логиката е ясна, причините също, обратните мнения също имат известно основание. Добре е да се уважават правилата, без да се стига до крайности. Но наистина тонът на публикацията не е ок. Ако искате всички хора да приемат с разбиране правилата, бъдете търпеливи и се обръщайте с повече такт. Иначе подкрепям! Но съм категорично против сцените и заплахите на самата трибуна. Там също е добре да се обясни адекватно и човешки."

"По принцип правилно, но звучи малко заплашително. Трябва време за да се научи народът, като с новите песни е."

"Щом започнахте и да заплашвате не е на добре."

"Смях , до вчера ги няма никакви ..", гласят част от коментарите под публикацията, а някои от тях са свързани и с доскорошния бойкот на организираните привърженици, който на практика остави до голяма степен опразнен "Сектор Г" по време на есенния полусезон.

Вижте каква кампания за двубоя с Левски готвят феновете на ЦСКА!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички