Футболистите на Ашдод проговориха за ужаса на "Армията" (ВИДЕО)


Футболистите на Ашдод проговориха за ужаса на "Армията" (ВИДЕО)

2575 0

Екшънът, прекратил контролата ЦСКА - Ашдод (0:1) е централна тема в израелските медии. Както е известно след поредния брутален фаул на футболист от гостите фенове нахлуха на терена, за да търсят саморазправа с грубияните.

Инцидентът е описан като "сбъдването на най-черните кошмари на футболистите". Според пресата публиката на ЦСКА през целия мач е нападала израелците с викове "Палестина" и освирквания към еврейския народ. От ръководството на Ашдод казват, че най-много се радват от това, че в крайна сметка никой не е пострадал след мелето, а инцидентът няма да попречи на клуба да завърши подготовката си на българска земя.

"Всичко беше като на филм. В един момент наистина се страхувахме за живота си. Все пак благодарение на Господ всичко е наред и се прибрахме от мача живи и здрави", коментират от клуба пред израелските медии.

"Преди мача организаторите на подготовката ни предупреждаваха, че мачът е с огромна доза риск за нас заради феновете на съперника. Въпреки това решихме да проведем мача. За съжаление, полицията бе извън територията на стадиона и нямаше контрол върху настроенията на феновете, които нахлуха на терена", допълниха от Ашдод.

ПОВЕЧЕ ЗА СКАНДАЛНИЯ МАЧ ЧЕТЕТЕ - ТУК

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички