Янев предупреди, че във "В" група ще става по-страшно


Янев предупреди, че във "В" група ще става по-страшно
Снимка: БГНЕС

1132 0

Христо Янев не беше доволен от нахлуването на феновете на ЦСКА в края на мача срещу Ашдод, но предупреди отговорните лица в българския футбол, че отсега нататък по време на мачовете във "В" група ще е още по-тежко.

Привържениците реагираха бурно на поредния груб фаул срещу футболист на тима и в крайна сметка потърсиха лична саморазправа. За щастие, не се стигна до тежки инциденти.

"Неприятна ситуация, но трябва да разберем, че във В група ще има много по-неприятни ситуации. Апелът ми към хората, които са наш гръб и ни подкрепят, е да се уважаваме и да има повече толерантност. Постоянно казваме, че трябва да се обърне сериозно внимание на мачовете, които предстоят и да се вземат нужните мерки”, каза младият наставник, който доскоро водеше Миньор.

"Доволен съм, въпреки твърдата игра на израелците, търсихме топката и създадохме положения. Сега готвим за мача в неделя, като очакваме програмата. Никога не е ставало дума за Гъргоров и Виданов. Разбира се, ако има футболист, който да ни пасне на играта, защо да не го вземем?", допълни Янев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички