Лудница на "Армията" - фенове на ЦСКА нахлуха да бият израелски футболисти


Лудница на "Армията" - фенове на ЦСКА нахлуха да бият израелски футболисти
Снимка: БГНЕС

2336 0

ЦСКА загуби втори мач от предсезонната си подготовка преди дебюта през следващата седмица във "В" група. Това стана днес на "Българска армия", където Ашдод стигна до минимална победа с 1:0, но мачът беше прекъснат заради нахлуване на феновете на "червените".

Срещата няма да бъде запомнена с особени футболни достойнства, като и двата отбора действаха доста безидейно в нападение. Приятелският характер на двубоя обаче беше нарушен от гостите, които изпонаритаха играчите на Христо Янев, а действията им заслужиха "само" 3 червени картона. Това доведе до нахлуването на феновете в края на мача, когато играчите на Ашдод едва се отърваха от яростта на ултрасите.

Срещата се изигра пред 3 хиляди души на "Армията", а на стадиона беше дори Емил Велев - Кокала, който е играл за израелския тим.

В началото двата отбора си размениха по едно опасно положение, а близо до гол за "червените" беше Ангел Грънчов. Той засече центриране на Боби Галчев, но ударът му мина встрани от вратата.

В 19' гостите, които играха изключително грубо в мача, се сдобиха с червен картон, след като Кинда влезе по безумен начин в краката на играч на ЦСКА. Заради приятелския характер на мача гостите получиха право да вкарат друг играч на мястото на Кинда.

Три минути по-късно настъпи най-красивият момент от мача. Грънчов проби отдясно и центрира добре към Хазуров, който пробва да вкара с атрактивна задна ножица, но не сполучи.

Постепенно играта утихна до 43', в която гостите успяха да поведат в резултата. Играч на Ашдод проби отдясно и центрира към появилия се през първата част Авитан, който успя да реализира.

След почивката играчите от Израел спряха да влизат толкова грубо, което помогна за по-добрата скорост в атаките на двата отбора. Въпреки това "Червените" така и не успяваха да стигнат до чисто положение за гол, докато гол на Ашдод беше отменен.

В 77' минута и Бубакари получи червен картон за грубо нарушение, но и на мястото му се появи негов съотборник. Секунди след тази ситуация опасен шут на Александър Александров бе с мъка спасен от стража на гостите.

До края на мача израелците си изкараха и трети червен картон, докато единствен Бранеков затрудни по някакъв начин вратаря на гостите. В добавеното време на срещата пък поредният фаул срещу играч на "червените" феновете не издържаха и нахлуха на терена.

Играчите от Израел почнаха да бягат по терена и да се прибират в съблекалнята, а дори имаше сблъсъци между фенове, за да не се стигне до по-сериозен сблъсък между привърженици и играчи.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички