ЦСКА с важна информация за билетите за мачовете от групите на Лига Европа, разкри и цените


ЦСКА с важна информация за билетите за мачовете от групите на Лига Европа, разкри и цените
Снимка: Getty Images/Gulliver

2529 0

Един от двата български отбора, които ще играят в груповата фаза на Лига Европа - ЦСКА, пусна важна информация за продажбата на билети за домакинските двубои. "Армейците" разкриват кога ще има яснота колко души ще могат да присъстват, а освен това посочват и каква ще е цената на пропуските. Публикуваме съобщението им от официалния сайт без редакторска намеса:

"Армейци,

Във връзка с предстоящото ни участие в груповата фаза на Лига Европа искаме в аванс да Ви информираме как ще може да се сдобиете с билети за срещите. Както е известно, УЕФА допуска присъствието на публика до максимум 30% от капацитета на стадиона. Това обаче трябва да е съобразено с мерките и наредбите за безопасност на местните здравни власти, касаещи COVID-19. Към момента клубът ни няма писмено потвърждение за това какъв брой зрители ще ни бъдат разрешени. Окончателна яснота се надяваме да имаме след срещата на съответните министерства и държавни институции идния вторник. На следващия ден, в зависимост от разрешения капацитет, ще обявим и броя билети за продажба.

Уведомяваме Ви, че предимство при закупуването им ще имат притежателите на валидни за сезона абонаментни карти. Те ще получат чрез СМС специален код, с който ще могат да си купят по два пропуска, които ще бъдат поименни и ще са с отстъпка от 10% от редовната цена. Билетите ще бъдат „резервирани“ за тях в първите три дни от пускането им в продажба. Допълнително ще обявим информация за начините, по които могат да се закупят. Цените са 36 лева за сектор А и по 18 лева за Г, В и Б.

Имайте предвид, че зрителите ще трябва да бъдат разположени пропорционално във всички сектори на Националния стадион „Васил Левски“, спазвайки правилата за социална дистанция. Немалък брой от най-атрактивните места в сектор А ще бъдат неизползваеми, защото са необходими по наредба за нуждите на УЕФА за спонсори, партньори, техническа и буферни зони, щабовете на отборите и т.н.

Разчитаме на Вашата активност и Ви призоваваме за още малко търпение! За съжаление, обстоятелствата налагат немалки ограничения, но въпреки това сме убедени, че нашите футболисти ще имат, както винаги, всеотдайна и мощна подкрепа от трибуните!".

А кои са всички играчи, на които ще разчита ЦСКА в груповата фаза на Лига Европа?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички