Нов в ЦСКА участвал в секс оргия и критикувал свой наставник за тренировките му


Нов в ЦСКА участвал в секс оргия и критикувал свой наставник за тренировките му
Снимка: Getty Images/Guliver

40415 0

Като трансферен удар беше възприето у нас привличането на двама играчи на Уотфорд от ЦСКА. Става дума за Джером Синклер и Адалберто Пеняранда. Сигурни сме, че дуото има качества, но единият от тях има огромни проблеми с дисциплината, които той проявява почти навсякъде, където е играл. Става дума за венецуелеца Пеняранда.

Проблемите започват през 2016 година, когато той е в Малага. В испанския клуб нападателят е глобен, защото е закъснял за тренировка 3 пъти в една седмица преди мача с Лас Палмас. При това в момент, в който Малага се е борел да не изпадне от Примера дивисион. Според едно испанско издание пък венецуелецът отсъствал без основание от заниманията на тима. Плюс това, той е бил след контузия в този период, но не е "бил отдаден" на възстановяването си, което допълнително вбесило клуба.

През сезон 2019/20, когато е пратен под наем в белгийския Ойпен, Пеняранда отново се показва като играч, който не иска да тренира. Той се изправя пред треньорите си и им казва, че чувства, че голяма част от тренировките в клуба са "безсмислени" и не го интересуват. След този разговор не получава възможност да играе, въпреки че е съжалил и е отишъл да се извини.

Последната му проява на недисциплинираност е отскоро, от лятото на тази година. Уотфорд започва вътрешно разследване за активността на нападателя в социалните медии. За него се твърди, че е взел участие в секс парти, шокиращи кадри от което са изтекли от профила му в Instagram. Пеняренда е пуснал кадрите с опцията да ги види само определен кръг от приятели, но изглежда някой от тях ги е направил обществено достояние. А какъв скандален момент в биографията си крие нов в Лудогорец вижте тук. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички