Фитнес-инструктор подвел Георги Йомов от ЦСКА?


Фитнес-инструктор подвел Георги Йомов от ЦСКА?
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

3950 0

На 27 август ръководството на ЦСКА съобщи, че в проба на Георги Йомов е открито забранено вещество, а във вчерашния 30 август стана ясно, че то е дехидрохлорметилтестостерон - анаболен стероид.

При обявяването на новината в края на миналата седмица, ръководството на "червените" написа, че клубът "спазва всички изисквания на Световната антидопингова агенция. Всички витамини и хранителни добавки, които се дават на футболистите в отбора, са на сертифицирани световни марки и одобрени от медицински лица. В отбора приемането на вещества извън клубната програма е строго забранено".

Според непотвърдена информация на "Блиц", Георги Йомов е бил подведен от фитнес-инструктор, с когото е бил свързан за първи път, тъй като е искал да подобри мускулната си маса!

Пояснява се, че по негов съвет 25-годишното крило е започнало да пие лекарство, което съдържа споменатия дехидрохлорметилтестостерон. Йомов е бил много разочарован, когато е научил, че УЕФА е открила забранено вещество в пробата му и сега се надява да се размине с по-леко наказание.

*Припомняме, че родният национал има срок до 1 септември (четвъртък) да представи свое становище по случая пред Европейската футболна централа.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Майкъла: Вместо да се казва "Георги Йомов е с допинг", се казва "играч на ЦСКА е с допинг"

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички