Фаетон с пожелание: Победа, лидери в класирането и приятна ваканция на всички съотборници


Фаетон с пожелание: Победа, лидери в класирането и приятна ваканция на всички съотборници
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

707 0

Единственият голмайстор в турнирния сблъсък между Славия и ЦСКА - Матиас Фаетон, бе избран за "Играч на мача" след ценната победа на "червените". 

След битката националът на Гваделупа коментира, че със съотборниците му са доказали добрия колектив пред треньора Ел Маестро и определи като "добра" асистенцията на Хайнц. 

Фаетон си пожела победа и в неделя, когато ЦСКА ще приеме Лудогорец в последния шампионатен сблъсък за календарната година. 

Коментарът на Фаетон

"Познавахме отбора, миналата седмица играхме с тях. Мисля, че се справихме добре и направихме добър мач. Днес победихме чрез ефикасността в атака. Асистенцията беше хубава и реализирах след нея, но мачът беше за Купата и по-различен. 

Имаме добре играчи в предни позиции. Не успяваме всеки път да даваме всичко най-добре от себе си, но този път оправихме нещата и му доказахме, че го можем.

Всички футболисти са привлечени за такива мачове като в неделя. Мисля, че и след мача в неделя ще останем пред тях в класирането - това е нашата цел. Победа, лидери в класирането и приятна ваканция на всички съотборници", пожела си нападателя като за финал. 

Ето какво сподели Нестор Ел Маестро след победата на ЦСКА!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички