Антов: Време е ЦСКА да спечели трофей, надявам се Левски да се оправи


Антов: Време е ЦСКА да спечели трофей, надявам се Левски да се оправи
Снимка: Оф. сайт на ЦСКА

1481 0

Време е ЦСКА да спечели торфей. Това заяви на днешната си пресконференция централният защитник на „червените“ Валентин Антов, който беше награден за Играч номер 1 на 31-ия кръг в първенството. В последния ден от сезона той реализира един от головете за убедителната победа над Берое с 5:0 на стадион „Българска армия“. Статуетката му беше връчена от легендата на българския футбол Димитър Пенев.

„Надявам се да постигнем много успехи с ЦСКА занапред. За момента съм играч на ЦСКА и ще давам всичко за отбора си. Всеки млад играч иска да играе в националния отбор. Имаме още много да се развиваме, за да стигнем до това ниво. Всеки от нас би давал 100% от себе си, за да помогне на отбора. Всички сме жадни за мачове. По време на пандемията ни липсваха двубоите. Надявам се да направим по-силен сезон от предния“, започна той.

Антов каза, че е крайно време клубът да спечели трофей. „За жалост, в ЦСКА доста често се сменяха треньорите. Но си взехме поуките. Гледаме напред, надяваме се отново да стигнем до финала и този път да го вземем. Всеки треньор си има различен стил и изсквания. Резултатите показват кой се е справил по-добре. Този клуб заслужава най-после да вземе титла или купа. Аз не съм нападател, но се радвам, че успях да отбележа срещу Берое. Хубаво е, че влезе. Нямам проблем с нервите на терена. Мисля, че никога не съм имал червен картон. Дано това и продължава. Съвети непрекъснато получавам от по-опитните. Не мисля, че има нещо контректно. Те са ежедневни“.

"Това е първенството. Трябва да играем с всеки по два пъти. Излизаме всеки мач, трябва да го спечелим. Не трябва да имаме друго отношение към мача в първия кръг. Време е ЦСКА да спечели титла или купа. Срещу Левски и Лудогорец е най-сладко да биеш. Но ние трябва да печелим точки. "Сините" си имат проблеми, но се надявам да се оправят. Българското първенство без Левски и ЦСКА не е същото. Четири пъти подред сме втори, дано да вземем титлата догодина", добави той.

"Ние гледаме първо за предварителните кръгове и лека-полека ще видим до къде ще стигнем", завърши Антов по отношение на Лига Европа. В същото време се появиха информации, че ЦСКА готви раздяла с двама национали, а съвсем скоро ще обяви пети нов трансфер (подробности четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички