Филип Филипов: Държавата трябва да помогне, за да може ЦСКА да има нов стадион


Филип Филипов: Държавата трябва да помогне, за да може ЦСКА да има нов стадион
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

1484 0

Изпълнителният директор на ЦСКА Филип Филипов даде интервю пред "Топспорт", в което посочи какво е нужно, за да могат "армейците" да си построят нов стадион в столицата:

"Дали темата за нов стадион е в застой? Не, не е в застой. Водят се разговори с ММС. На всички желанието ни е да се построи нов стадион. Тези въпроси ще се изчистят, но държавата трябва да прояви разбиране и да помогне за изграждането на този стадион. Това е най-големиет проблем във футбола ни - базите", подчерта той.

"Нямаме нито един хубав стадион, който да отговаря на изискванията на УЕФА. Видях какво става в един малък град като Осиек. С помощта на общината са направили страхотен стадион, който от следващата година ще е напълно готов да приема мачовете на местния отбор. Към стадиона има седем прилежащи игрища. Това е пътят".

"ЦСКА има желанието. Собствениците са единствените в България, които искат да построят стадион със собствени средства. Трябва държавата да прояви максимално разбиране и да се даде зелена светлина. За да може "Армията" да стане едно прекрасно съоръжение", добави още Филип Филипов.

Тази вечер ЦСКА приема Бодьо/Глимт във втора среща от групите на Лигата на конференциите. Ето какво сподели треньорът на норвежците преди срещата!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички