Удар по Левски! Най-добрият му играч от първия мач с Шкупи пропуска реванша в Лигата на конференциите


Удар по Левски! Най-добрият му играч от първия мач с Шкупи пропуска реванша в Лигата на конференциите
Снимка: БГНЕС

6279 0

Старши треньорът на Левски Николай Костов получи много лоша новина преди реванша срещу Шкупи от втория квалификационен кръг в Лигата на конференциите. Както е известно, първият мач бе спечелен от "сините" с 2:0, а реваншът е на стадион "Георги Аспарухов".

Тогава изключително силен двубой изигра централният бранител Кристиан Димитров. Той се намеси няколко пъти по изключително важен начин, като най-ключовото му действие дойде в края на първото полувреме.

Тогава Пламен Андреев бе напуснал своята голлиния и противников футболист го прехвърли. Топката бе на милиметри от това да пресече голлинията, но Димитров показа страхотна скорост и съумя да я изчисти секунда, преди да се оплете в мрежата.

В ответния двубой обаче Костов ще трябва да окомплектова състава си без Димитров. 26-годишният бранител получи контузия при разгромната победа с 6:0 над Локомотив София. Оказа се, че става въпрос за разтежение и той със сигурност пропуска втория мач. Вероятно ще има нужда от около две седмици, за да се възстанови, съобщават колегите от dsport.

Мачът е в четвъртък, 3-ти юли. А "сините" вече загряха подобаващо за него с голям разгром. Вижте колко често в последните 10 години Левски е бил "до посиняване" съперниците си.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички