Интересни имена в треньорския щаб на Саша Илич в ЦСКА


Интересни имена в треньорския щаб на Саша Илич в ЦСКА
Снимка: cska.bg

4461 0

ЦСКА официално има нов старши треньор в лицето на сръбския специалист Саша Илич. Той пристига на стадион "Българска армия" с още четирима помощници - Милорад Пекович, Величко Капланович, Дарко Обрадович и Слободан Милинкович.

Милорад Пекович е бивш национал на Черна гора. Роден на 5 август 1977 г. Като футболист е играл за ОФК Београд, Обилич, Айнтрахт, Трир, Майнц 05, Гройтер Фюрт, Ханза (Рощок). С 34 мача за националния отбор, припомня "24 часа".

Величко Капланович е бивш футболист на Борча, ФК Београд и ОФК Београд.

Роден на 4 юни 1975 г. След това става треньор на юноши в Борча и след това мъжкия отбор. Водил е юношески отбори в школата на Цървена звезда и Чукарички, както и мъжете на Хайдук (Кула). Помощник на Илич в Чукарички. През него са минали имена като Стефан Савич, Лука Йович, Марко Груич, Слободан Тедич, Лука Маркович. 

Дарко Обрадович вече е работил в ЦСКА и Литекс под ръководството на Миодраг Йешич.

Треньор по физическата подготовка. Роден на 21 август 1972 г. Работил е в различни клубове, като в повечето отбори е бил с Йешич, но е работил и с легендата Драгослав Шекуралац-Шеки, Братислав Живкович, Милош Веселинович и Владимир Ивич.

Слободан Милинкович е анализаторът на екипа. Завършил е доста престижни университети. Работи за последно с Илич в отбора на Чукарички, припомнят от "24 часа".

Още новини за ЦСКА четете в SportLive.bg!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички