Феновете на ЦСКА присъстват на мача за Купата на България срещу... 0 лева


Феновете на ЦСКА присъстват на мача за Купата на България срещу... 0 лева
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

1941 0

ЦСКА ще стартира защитата на трофея от Купата на България в сряда, 22 септември. Първият съперник за "червените" ще бъде Хебър, като двубоят ще се състои в Пазарджик. Домакините разкриха, че на стадион "Георги Бенковски" входът за двубоя ще е свободен за феновете и на двата отбора.

Ето какво написаха от клуба:

"В продължение на политиката на Община Пазарджик и ФК Хебър от 2017 г. насам за всички контролни и официални мачове входът на стадион „Г. Бенковски” да бъде свободен, ви информираме, че билетите и за мача с ЦСКА ще бъдат с нулева стойност за феновете на домакини и гости.

Всички привърженици на ЦСКА, независимо дали са от Пазарджик, областта или други населени места от страната, трябва да заемат местата си в сектора за гости, който се намира на западния вход на стадиона, непосредствено до големия изкуствен терен.

За привържениците на Хебър и неутралните зрители на срещата са отредени останалите 3 сектора на стадиона – „А”, „Б” и „В”. В сектор „А” по традиция ще се влиза с предварително раздадени билети, с изключение на изградените встрани от него нови два блока – 1 и 2.

В сектор „В”, където до началото на срещата ще бъдат поставени нови седалки, допускът ще бъде, аналогичен с този за останалите футболни срещи от шампионата на Втора ПФЛ. Същото важи и за желаещите да изгледат срещата от сектор „Б”, който се намира до източния вход на стадион „Георги Бенковски”.

Ръководството на ФК Хебър приканва желаещите да изгледат футболната среща фенове да заемат местата си на стадион „Георги Бенковски” поне с 45 мин. по-рано от обикновеното, тъй като заради мерките по осигуряване безопасността по трибуните влизането на спортното съоръжение ще става в пъти по-бавно.

Във връзка с разпорежданията на РЗИ, ви напомняме, че провеждането на спортни състезания с публика се допуска при заемане на не повече от 30% от местата, спазване на физическа дистанция от най-малко 1,5 метра и носене на защитни маски за лице".

Преди този сблъсък "армейците" имат друг мач, който трябва да изиграят на 100%, тъй като от Ботев (Враца) "точат ножа" на ЦСКА.

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от Бокс


Хулиган, който пасе говеда: Детството на Олександър Усик

Украинецът Олександър Усик е имал бурно детство, което не е изненадващо за един боксьор. Самият той е цитиран...

Реклама

Най-четени новини


виж всички