Стамен Белчев обясни с точност от какво не е доволен от ЦСКА


Стамен Белчев обясни с точност от какво не е доволен от ЦСКА
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

2251 0

Наставникът на ЦСКА Стамен Белчев сподели, че не е доволен от първото полувреме срещу Черно море. Двата тима завършиха 1:1 на "Тича". Освен това Белчев допълни, че вече започват да мислят за мача с БАТЕ Борисов, който е на 17 септември.

"Труден двубой, през първата част играхме много бавно с топката, това че вкарваме в последните минути е добре и не. Отборът има характер, има позитиви от това нещо. Също така според мен крилата загубиха двубоите си преди почивката", каза Белчев след срещата.

"Загубихме две точки, макар че ако Черно море бе вкарал дузпата можеше и да загубим. Последните 10 минути обаче изпуснахме доста положения. Влязохме трудно в мача. Когато не влизаш 100% в мача, трудно се пренастройваш после. От този момент започваме да мислим за мача с БАТЕ, досега изобщо не бяхме говорили за този сблъсък. Наистина двубоят беше много труден. През първата част играхме много бавно с топката, нямаше агресия в средата на терена. Там отстъпихме", допълни той. А защо Илиан Илиев не е доволен от съдийските отсъждания - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички