Фенове на ЦСКА искат оставка: Юноша на Левски с 2 огромни "подаръка" за "червените" (ВИДЕО)


Фенове на ЦСКА искат оставка: Юноша на Левски с 2 огромни "подаръка" за "червените" (ВИДЕО)
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

3563 0

Привържениците на ЦСКА не бяха никак доволни от изявите на своя любим отбор през първото полувреме срещу Локомотив Пловдив. Като по чудо "армейците" не инкасираха попадения и двата тима се оттеглиха при нулево равенство на почивката.

Футболистите на Александър Томаш имаха няколко чисти положения за гол, въпреки че "червените" контролираха топката в по-голям период от време. Локомотив Пловдив всъщност вкара попадение, и то още в петата минута чрез Мартин Петков.

Феновете на ЦСКА скандират: Оставка

Феновете на ЦСКА поискаха оставката на Ел Маестро

Юношата на Левски се възползва от свалена топка от Дион след чудесно центриране на Ангел Лясков. Голът обаче бе разгледан от ВАР в продължение от около три минути и накрая бе отменено. Причината - Мбала бе в нередовна позиция пред Бусато и позицията му стана активна, заради което бе отсъдена засада.

В следващите минути гостите оставиха опонента да владее повече топката, но контраатакуваше опасно. Така се стигна до 35-ата минута, когато Мартин Петков остана непокрит в наказателното поле след центриране от Лясов и кратко разбъркване.

Петков бе в чудесна позиция, но стреля твърде силно и прати топката в напречната греда. Само секунди след това пък той получи чудесно подаване отдясно в наказателното поле и фронтално срещу вратата пропиля нов голям шанс, стреляйки покрай страничния стълб.

Последваха и още силни минути за "смърфовете", което никак не се хареса на феновете на Националния стадион "Васил Левски". Започнаха освирквания и викове "оставка". Все пак малко след това продължиха с песните в чест на своя клуб.

При последния съдийски сигнал за първата част пък последва нова доза освирквания и още викове "оставка". Вижте всичко най-интересно от ЦСКА срещу Локомотив Пловдив (ВИДЕО).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички