Стойчо Младенов за "допингирането" на играчи: Аз съм Екзекутор и на Левски, а не само на Ливърпул


Стойчо Младенов за "допингирането" на играчи: Аз съм Екзекутор и на Левски, а не само на Ливърпул

3090 0

Легендата на ЦСКА Стойчо Младенов говори преди дербито с Левски, което е в неделя (7 април) на Националния стадион "Васил Левски". Според бившия играч и треньор в момента двата отбора са равностойни, но все пак прогнозира победа за "червените".

"Левски и ЦСКА са равностойни в момента. ЦСКА има предимство в атака, разполага с по-добри офанзивни футболисти. Левски е с едни гърди напред в дефанзивен план. Там "сините" са по-компактни и по-балансирани", заяви Младенов пред "Блиц", след което обясни защо смята, че ЦСКА ще победи.

"Напрежението трябва да е в Левски, защото в последните години горките, където ги хванем, там ги бием. Особено моята статистика е красноречива.  И смело мога да кажа, че аз съм Екзекутор и на Левски, а не само на Ливърпул. В единия случай като треньор, в другия – като футболист".

Стойчо Младенов прогнозира победа за ЦСКА

Още: Голмайстори в Първа лига през сезон 2023/24: Вече има едноличен лидер на върха!

Как е мотивирал играчите на ЦСКА?

Наставникът е известен като един от най-добрите мотиватори, като неведнъж именно заради това е стигал до успехите срещу Левски. Младенов успяваше да надъха играчите си до краен предел за тези сблъсъци и сега разказа за това:

"Митове?! Защо митове. Беше самата истина. За онзи случай, когато накараха видеооператора ни Митко Димитров да заснеме изказвания на близки на играчите, съм ви разказвал. Кръвта на всеки футболист кипва, когато види и чуе как детенцето му казва: "Тате, искам да победиш днес!“, когато майка и баща му го съветват да бъде мъж, да бъде победител, да бъде герой. Когато жена му заяви нещо силно, искрено. Винаги, абсолютно винаги съм се стараел да вкарам увереност и самочувствие в отбора преди битките с Левски, защото този мач е повече психология.

"Допингирах" с думи футболистите и те после летяха на терена. Не мога да изпадам в подробности как точно, защото всичко е зависело от обстановката и ситуацията преди всяко дерби". А ЦСКА не забрави рождените дни на двама бивши футболисти на 3-ти април.

Още: Класиране в Първа лига през сезон 2023/24: Нов член в топ 6 след впечатляваща серия

Георги Иванов потвърди: Ще има трима ВАР съдии на Лудогорец - Левски, но и на Левски - ЦСКА

Вкарал от корнер на Англия: Исках да играя в Шампионска лига с ЦСКА, "армейците" не са това, което се очаква да бъдат! (ВИДЕО)

Цветомир Найденов "избухна" с коментар за напусналия Стойчо Младенов, подигра се с Левски, намеси ЦСКА

Официално: ЦСКА 1948 се раздели с легендата на ЦСКА Стойчо Младенов

Като Стойчо Младенов в ЦСКА: Треньорът на Везенков използва култовия му метод за оплакване (ВИДЕО)

Заради "определени хора" Стойчо Младенов не бил поканен на ЦСКА - Лудогорец: Много малко като бройка, за да бъда засегнат

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички