Фалиралият ЦСКА съди ЦСКА на Гриша Ганчев


Фалиралият ЦСКА съди ЦСКА на Гриша Ганчев
Снимка: БГНЕС

2787 0

Фалиралото дружество ЦСКА, което така и не беше спасено след хиляди обещания, ще съди сформирания от Гриша Ганчев ЦСКА - София. Това става ясно от разпореждане на Софийски градски съд от заседание, провело се на 06.02.2018г., пише "Sportal". Ето и какво гласи текстът:

Резултат: С разпореждане

На синдика по компетентност. Указва на синдика, че следва , ако намери основания за това, да предприеме съответните действия посочени към запазване името на длъжника, в частност - регистрираните от него търговски марки.

Дора Милева вече е поискала от патентното ведомство да забрани използването на три емблеми. Едната е тази, която се ползва от ЦСКА-София към настоящия момент - с трите звезди и надпис “70 години”.

Делото в съда пък ще е за обезщетение за нанесени вреди, което синдикът ще предяви към ЦСКА-София. Пред "Sportal" Дора Милева е отказала коментар, но все пак е уточнила, че ще се откаже от делото, ако от фирмата "Ред Енималс" платят 8-те милиона, с които осигуриха закупуването на автентичната емблема на ЦСКА.

Както е известно, за да се случи плащането, първо трябва да се произнесе Софийския апелативен съд. След окончателното решение “Ред енимълс” ще има 7-дневен срок да внесе въпросните 8 милиона по специална сметка.

Т.е. ако САС иска да помогне на ЦСКА-София, не трябва да отлага във времето нареждането за плащането на парите за емблемата, а да вземе решение възможно най-скоро.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички