ЦСКА 1948 се обърна към съда заради емблемата на ЦСКА


ЦСКА 1948 се обърна към съда заради емблемата на ЦСКА
Снимка: Официален сайт на ЦСКА 1948

1526 0

Молба за бавност до Върховен касационен съд пусна днес Никола Газдов, член на УС на ЦСКА 1948, в качеството си на кредитор на обявения в несъстоятелност ПФК ЦСКА АД. Тя е във връзка с прословутата жалба на Атанас Йосифов Борносузов срещу разпределението на парите за плащане на емблемата на 31-кратните шампиони, съобщават от тима на сайта си.

В молбата се обръща внимание, че произнасянето до жалбата се бави вече три месеца. Инструктивният срок в подобни случаи е 2 седмици. Никола Газдов припомня, че лично е внесъл таксата на Борносузов, след като същият дълго време е отлагал даването на въпросните 15 лева.

Целта на молбата е само една - емблемата на ЦСКА да бъде платена максимално бързо, каквото би трябвало да е желанието не само на всеки армеец, но и на всеки честен данъкоплатец.

Фалитът на ЦСКА, който според нашият клуб беше направен умишлено, ощети държавата и частни лица с над 22 милиона лева. Те няма как да бъдат покрити от 8-те милиона лева, с които фирма „Ред Енимълс“ спечели търга за емблемата. Но в обществото ни се създава неприятното усещане, че някой нарочно протаква дори плащането и на тази сума. Надяваме се, че българският съд бързо ще задейства плащането на емблемата на ЦСКА, допълват още от клуба. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички