Трима от ЦСКА ще се борят за нови договори


Трима от ЦСКА ще се борят за нови договори
Снимка: БГНЕС

1104 0

Трима от играчите на ЦСКА ще опитат да се преборят за нови договори през пролетния дял. Контрактите на Барт, Лое и Енрике изтичат в края на сезона. И тримата се присъединиха към клуба през миналото лято.

Барт и Лое подписаха за една плюс една година. В зависимост от изявите им в предстоящите срещи ще се преценява дали клаузите в договорите им да бъдат активирани и за следващия сезон. Барт и Лое, които са с френски паспорти, не са си завоювали твърдо присъствие сред титулярите. Барт записа 9 мача в елита, но от началото на пролетния дял е резерва за сметка на Чорбаджийски. Лое пък има 12 участия и 1 гол в първенството и в първите две пролетни срещи действаше като партньор на Тиаго в средата на терена, пише "Тема спорт".

При Енрике ситуацията е по-различна. Той също подписа с ЦСКА през лятото, но дойде под наем от елитния бразилски Атлетико Минейро. Контрактът с крилото също е за година и има опция за закупуването му. До този момент Енрике оставя противоречиви впечатления с представянето си и е далеч от това да бъде определян за основен футболист в състава. През пролетта ще трябва да се бори и с конкуренцията на Едвин Джеси, който има доста по-солидна визитка. Енрике е с 11 мача, 1 гол и 1 асистенция този сезон.

Бъдещето на тримата играчи с изтичащи договори ще зависи от представянето им в оставащите поне 16 мача до края на сезона. Пред ЦСКА има 14 срещи 6 Първа лига, както и най-малко 2 за Купата на България - полуфиналите с Левски на 14 март и 10 или 11 април.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички