Евтимов: Надявам се ЦСКА за две години да стане два пъти шампион


Евтимов: Надявам се ЦСКА за две години да стане два пъти шампион
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

2446 0

Капитанът на ЦСКА - Димитър Евтимов, сподели мнението си след минималния успех на "червените" с 1:0 над Ботошани в първата си контрола на австрийска земя по време на лятната си подготовка. 

Той направи силен коментар около предстоящите събития за 31-кратните шампиони, в които намеси европейските клубни турнири. Преди това Евтимов погледна и към борбата за титлата по родните терени. 

Стражът бе категоричен, че през изминалата година малко е коствало на ЦСКА за дългоочаквания трофей, но междувременно се надява за 2 титли през следващите 2 години. 

Мнението на Димитър Евтимов

"Получи се доста добър мач срещу труден опонент. Младите опровергаха шанса, който получиха. Те показаха на треньора на какво са способни.

В този период краката са доста тежки, тъй като се бяга много. Нормални неща за подготовката. Има повече битка, отколкото качество. 

Мисля, че всички се представиха на много добро ново. Младите ни трябват винаги - сега или през сезона. Те трябва да покажат, че са готови да играят в ЦСКА. Ако слушат треньорите и по-опитните, ще се получи.

Имам една цел - това е ЦСКА да стане шампион. Знаете какво изпитвам към ЦСКА. За две години се надявам 2 пъти да станем шампион. Миналата година малко не стана, но този път се надявам да го направим.

Няма значение срещу кого ще играем. Миналата година играхме със Сепси и изходът бе злополучен, но много неща се промениха. Мисля, че ние сме фаворити, защото във времето сме показали, че сме евробоец. 

Името на Базел се отличава спрямо останалите ни съперници. Достигането на Базел до полуфинала в Лига на конференциите е показателно за качествата му", категоричен бе Евтимов. 

Вижте какво се случи с Бисмарк Чарлс преди контролата ЦСКА - Ботошани!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички