Пенев с предложение към БФС: Един съдия да ръководи всички мачове на ЦСКА до края на сезона


Пенев с предложение към БФС: Един съдия да ръководи всички мачове на ЦСКА до края на сезона
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

1998 0

Наставникът на ЦСКА Любослав Пенев не бе особено доволен от двубоя и загубата на тима му от Ботев Пловдив с 3:2, както и от съдийските отсъждания на главния рефер Николай Йорданов. Пенев дори отправи предложение към БФС - именно този съдия да свири всички мачове на "червените" до края на сезона.

"Имам едно предложения към БФС и съдийската комисия. Нека този съдия да ни свири всички мачове до края на сезона. Той е много добър и безпристрастен. Жалко е, че пречат на труда и на това, което създаваме непрекъснато, истински професионалист. Концентрираме се за мача, който предстои, не мислим за реванша. Не може по такъв начин главният съдия да разваля такъв мач. Имаше много пропуски в тази среща, нека си пусне запис от срещата, за негово добро е", заяви Пенев след двубоя.

Запитан за полемичната ситауция в края на мача, когато софиянци искаха 11-метров наказателен удар, Пенев коментира: "То е дузпа, там е. Имаше други нарушения. Във футбола е забранено да се играе с ръка мисля, а какво остава за двете ръце. Жалко е, че пречат на труда ни".

"Няма как от 90 минути да пропиляваме 15-20 от тях. Остава още един мач. Ние ще си направим нужните заключения. Получи се отворен двубой. Не искам да коментирам какво ще правим срещу Левски. Нека първо проведем 1-2 тренировки. В реванша с Ботев няма да почнем със загубени 15-20 минути. Домакинският фактор ще даде отражение. Ще издържим физически", категоричен бе Пенев за оставащите срещи до края на сезона и за срещата срещу Левски.

Междувременно се появи информация, че ЦСКА следи таран от Италия - ето кой.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички