Евандро: ЦСКА може да преодолее всеки отбор по света


Евандро: ЦСКА може да преодолее всеки отбор по света
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

6058 0

Героят за ЦСКА от последните няколко двубоя - Евандро, заяви, че отборът е в състояние да отстрани всеки един отбор. Дори и Еспаньол, срещу който може "червените" да играят плейоф в Лига Европа, ако стигнат до там. Той бе избран за играч номер 1 на третия кръг от efbet Лига.

"Да, готови сме за Зоря. Треньорът ще ни даде точни указания за този мач. Трябва да сме много концентрирани за първия мач и след това ще мислим за Лудогорец. Нямам впечатление от Зоря, но треньорът ни е дал някаква информация. Трябва да я използваме, за да изиграем на 100% и накрая да победим. Сега ми се дава повече шанс да играя, започвам да показвам качествата си. Всеки треньор си има свой начин на работа. Люпко Петрович има по-различна тактика. Той ни вдъхва голямо доверие и ни кара да правим нещата правилно", заяви Евандро.

“Трябва да вярваме, че можем да преодолеем всеки отбор по света. Аз съм човек, който вярва във възможностите си и в тези на съотборниците ми. Футболът е доста изравнен. Трябва да сме концентрирани, за да можем да преодолеем всякакъв вид противници", отговори той на въпрос дали ще може да отстранят испанците.

"Много е трудно да се играе през 3-4 дни, но имаме силен отбор, който трябва да покаже силата си в момента. Да се възползваме максимално от времето за възстановяване, за да играем на 100%. Във футбола е нормално един отбор да се движи нагоре-надолу. Но за голям отбор като ЦСКА никой не иска това да се случва. Успяхме да излезем от тази ситуация".

А какъв е големият проблем на ЦСКА според Люпко Петрович и от какво се оплака сърбинът - вижте в този материал на SportLive.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички