Люпко Петрович посочи големия проблем в ЦСКА, оплака се и от програмата


Люпко Петрович посочи големия проблем в ЦСКА, оплака се и от програмата
Снимка: Оф. сайт на ЦСКА

7136 0

Наставникът на ЦСКА Люпко Петрович не бе особено доволен от своя тим, въпреки че победи Ботев Враца с 1:0 от четвъртия кръг на efbet Лига. Специалистът посочи и голям проблем при "червените", свързан с нападението. Според него не е добре да разчитат само на Евандро, който в последните двубой се превръща в герой за тима. Днес отново негово попадение донесе успеха.

"След 120 минути срещу Осиек мисля, че днес не бяхме максимално концентрирани на фона на мача през седмицата. Пътуването също изигра своята роля. Да играеш на два фронта е трудно. Трябва да кажем, че Ботев Враца днес дойде и игра добър футбол. Първата част не направихме нищо, докато Ботев игра добре. Второто полувреме напипахме верния ритъм и пресирахме отбора на Враца. Тогава създадохме положения", заяви Петрович пред Diema Sport. 

"Отново Евандро се оказа човекът на точното място, но за пореде път имахме проблеми в предни позиции. Когато Евандро не вкарва, ще имаме проблеми. В предни позиции имаме още играчи, които трябва да вкарват. Не знам как ще издържим в тази натоварена програма, която ни предстои. Ще ни бъде тежко в този натоварен график, тъй като нямаме толкова много избор в състава. Мога да изтъкна Раул Албентоса в днешния мач, който и днес се представи добре. 120 минути игра в Хърватия и днес отново и не направи нито една грешка. В защита, като цяло, играта изглежда добре, но в средата и в атака не разполагаме с чак толкова различни изпълнители", допълни още сърбинът.

А кой е следващият съперник на "червените" в Лига Европа - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички