Енрике Рафаел: Искаме да направим нещо голямо за Купата


Енрике Рафаел: Искаме да направим нещо голямо за Купата
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

778 0

Героят за ЦСКА Енрике Рафаел бе доволен след „червения” успех над Етър след неговия гол. Португалецът акцентира, че отборът има амбиции за Купата на България и вярва, че конкуренцията в отбора е на нужното ниво.

„Акрапович винаги ни говори, които сме на пейката, да влизаме и да сме концентрирани. Нужно е да сме по-добри от тези, които са на терена”, започна Рафаел.

„Винаги е добре, когато треньорът разчита на резервите си и те могат да помогнат на отбора. Бруно има доверие в нас и помага на отбора да достигне до победата, както стана днес”, продължи офанзивният играч на „червените”.

„Разбира се, че конкуренцията вдига нивото, защото има други на добро ниво. Това помага на всяка тренировка и мач за целия отбор. Ние знаем, че мачът с Ботев Враца за Купата ще е труден. Но няма да е само този, тъй като всеки, който играе срещу нас, ни затруднява. С целия екип можем да направим нещо добро и да продължим към следващата фаза за Купата на България”, завърши Енрике Рафаел.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички