Ел Маестро отговори на критиките: Хиляди са зад ръководството, ЦСКА ще бъде готов за началото


Ел Маестро отговори на критиките: Хиляди са зад ръководството, ЦСКА ще бъде готов за началото
Снимка: БГНЕС

8515 0

Старши треньорът Нестор Ел Маестро сподели мнението си след първата победа на ЦСКА в контрола, изиграла се в Турция през календарната година. "Червените" се наложиха с 2:0 над словашкия Тренчин в предпоследния си двубой в покрайнините на Белек. 

Ел Маестро сподели мнението си

Специалистът подчерта, че не се влияе от коментарите на запалянковците след миналите две срещи, които "червените" загубиха в южната ни съседка. Ел Маестро опита да успокои с обещанието, че възпитаниците му ще бъдат готови за завръщането в Първа лига. 

ЦСКА ще изиграе първи официален двубой на 18-и февруари като домакин на Ботев Враца. Срещата ще бъде и дебютна от периода на Националния стадион "Васил Левски", докато се реновира "Армията".

Коментарът на Ел Маестро

Доволен съм. Свършихме си работата като миналия двубой. Фокусирахме се върху работата си, а не резултатите - кондиционна подготовка и свършената работа на тренировките. 

Нуждаете се от новини, но знаех още преди двубоя дали ще победим или не - как ще изглежда отборът. Ако играем с титулярите е по-вероятно да победим, а ако тренираме тежко или играем с резервите - шансовете за победа са по-малки. Търсите интрига в представянето ни, но такава няма. 

Много е лесно да кажа, че феновете изпитват това или това… На базата на нищо. ЦСКА има стотици хиляди фенове по цялата страна. Голяма част са зад нас и всички очакват с нетърпение първия мач на 18-и февруари, за който ще сме готови", категоричен бе специалистът. Ето какво каза той за Мартин Стойчев, Дюкенс Назон и Фернандо Каранга. 

Още: Официално: Клубът на Бруно Акрапович привлече ненужния в ЦСКА Бисмарк Чарлс

Появи се нов (руски) вариант пред Дюкенс Назон от ЦСКА?

Димитър Бербатов - "мързеливият" гений, който скри топката на футболна Европа (ВИДЕО)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички