Ел Маестро: Не е тайна, че не играхме добре, целта е 15 точки до паузата


Ел Маестро: Не е тайна, че не играхме добре, целта е 15 точки до паузата
Снимка: БГНЕС

1897 0

Наставникът на ЦСКА Нестор Ел Маестро заяви, че е доволен от резултата срещу Дунав, но призна, че отборът не е играл добре. "Червените" победиха с 2:0 русенци като гост

"Доволен съм от резултата. Тук не е лесен терен да се играе, не е лесно място да се победи. Важно беше да спечелим трите точки днес. Не контролирахме двубоя поне през първото полувреме, което не е много задоволително, но имахме изцяло контрол върху резултата, което е най-важното нещо. Особено сега в края на първата част от сезона трябва да вземем максимален брой точки”, заяви Ел Маестро. 

"Няма нужда да се преанализира този двубой. Дунав не е най-добрият отбор в лигата при защитата на статични положения. Не е тайна, че не играхме добре през първото полувреме. Обърнахме внимание на това на почивката. Хубаво бе, че още с първата атака във второто полувреме приключихме двубоя. Когато ЦСКА поведе с 1:0 на 95% печели”, каза още Ел Маестро и обясни за отсъствието на Кирил Десподов от групата. 

"Предпазливост – това повече от всичко друго. Той не бе в най-доброто си състояние, контузи се около мачовете с националния отбор, а после решихме, че този двубой идва прекалено рано за него".

Наското наставникът говори и дали се е страхувал от уволнение. Ето какво сподели.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички