ЦСКА готви двоен трансферен удар


ЦСКА готви двоен трансферен удар
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

3269 0

Ръковдството на ЦСКА е много близо до това да осъществи двоен трансферен удар, с който да се подсили сериозно по време на зимната пауза. Според шведското издание "expressen", българският гранд има сериозен интерес към двама от играчите на Сундсвал - 22-годишните Вилиам Екелинен и Ерик Бьоркандер.

Първият споменат е вратар и ще е конкурент на Черниаускас, докато в същото време договорът му е до края на настоящата година и той може да се озове на "Армията" като свободен агент. Вилиам Ескелинен е бранител и има договор до края на 2019 година, но трансферната сума не е много висока.

Мениджърът на играчите Михаел Калбек казва следното по този въпрос: "Не сме влизали в контакт с тези клубове, но Ерик Бьоркандер ще напусне Сундсвал и ще подпише с друг шведски клуб заради по-добри условия. Няма да ходи в Елфсборг". Въпреки думите му се очаква "червените" да влязат в контакт с ръководството на тима за потенциален двоен трансфер.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички