Ел Маестро: Кой е фаворит? Скучен въпрос


Ел Маестро: Кой е фаворит? Скучен въпрос
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

2444 0

Треньорът на ЦСКА Нестор Ел Маестро коментира предстоящото дерби с Левски в събота. Двата тима излизат на националния стадион "Васил Левски" в събота (29 септември) от 17:00 часа. Срещата се очаква да предизвика голям интерес от страна на феновете, след като двата тима са окупирали първите две места и имат еднакъв брой спечелени точки. Наставникът на "червените" заяви, че неговите момчета имат огромна мотивация за предстоящия двубой.

"Левски е много успешен в последно време. Има същия брой точки като нас. Дербито винаги е по-различен двубой. Преди другите срещи трябва да мислиш за мотивация, енергия и динамика. Но когато дойде дерби, знаеш, че и двата отбора са извънредно мотивирани и активни в хода на мача.

Искам да спечелим този сблъсък повече от всеки друг в първенството. Детайлите обикновено решават дербито и се надявам те да са на наша страна в събота. Кой е фаворит? Това е малко скучен въпрос. Питате това преди всяко дерби и отговорът винаги е един и същ. И двата отбора сме на много изравнено ниво. Като погледнеш класирането, е много трудно да ни разделиш. Излизаме на терена с огън в сърцата, те ще направят същото", каза Ел Маестро, цитиран от "Тема спорт".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички