Няма да продават билети за ЦСКА - Левски в деня на мача


Няма да продават билети за ЦСКА - Левски в деня на мача
Снимка: БГНЕС

1248 0

Билети за дербито между ЦСКА и Левски от десетия кръг на Първа лига няма да се продават в деня на мача, тъй като срещата е определена за високо рискова от Главна дирекция "Национална полиция" към Министерство на вътрешните работи. От Българския футболен съюз са уведомили двата клуба, че поради тази категоризация на мача и според закона пропуски за двубоя няма да се продават в деня на мача.

"Червени" и "сини" се изправят един срещу друг на Националния стадион "Васил Левски" в събота, 29 септември, от 17:00 часа. Това означава, че всички, които искат да гледат срещата на живо, трябва да си закупят билети най-късно до петък, 28 септември. Тъй като отборът на ЦСКА е домакин, неговите привърженици ще бъдат настанени в секторите А и Г на Националния стадион, докато тези на Левски ще са в сектори Б и В.

Цената на билетите за феновете на домакините е 15 лева, а за тези на гостите - 10. От "сините" клуб също така напомнят, че поради по-строгия пропускателен режим, на стадиона ще бъдат допускани само лица, които представят лична карта.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички