Екс звезда и на двата тима: ЦСКА не е готов да свали Лудогорец от върха


Екс звезда и на двата тима: ЦСКА не е готов да свали Лудогорец от върха
Снимка: Ilian Telkedzhiev / LAP.bg

6885 0

Бившата звезда и на ЦСКА, и на Лудогорец - Иван Стоянов, сподели очакванията си от днешния сблъсък между двата тима. Лидерът в класирането от "Българска армия" посреща актуалния шампион в битка, която ще окаже влияние върху спора за титлата.

"Залогът определено е огромен и макар пред двата отбора да остават освен него още седем много трудни и важни двубоя, то този сблъсък със сигурност ще изиграе съществена роля. При равенство статуквото ще се запази и това ще донесе още повече адреналин и емоция за феновете, като напрежението ще расте с всеки следващ мач. При победа на ЦСКА, армейците ще са 80% шампиони, защото ще дръпнат с пет точки пред Лудогорец", коментира Стоянов пред "Тема спорт".

"Ако победи Лудогорец, тогава те ще изместят ЦСКА от върха и "червените" трябва да покажат сериозна психологическа стабилност, характер и умения. За тях не всичко ще е загубено, но ще е много трудно. Според мен ЦСКА все още не е готов да свали Лудогорец от върха.

Разградчани притежават по-голяма индивидуална класа и самочувствие. "Червените" не показват постоянство, макар че са единственият отбор, който в последните години опитва и крачка по крачка се доближава до Лудогорец, като това е реалният претендент, който е способен да се пребори за титлата", убеден е играещият помощник-треньор в Сливен.

Той изтъкна, че Лудогорец е силен в атака и там притежава най-много индивидуална класа и хора с нестандартни идеи. ЦСКА обаче е по-добър във фаза защита, където е по-компактен, дисциплиниран и добре организиран.

"Това прави мача още по-интересен и любопитен за наблюдаване. "Червените" обаче ще имат и предимството на своя 12-и играч. Убеден съм, че феновете ще създадат уникална обстановка. Те са способни сами да спечелят мача за "армейците", каза още крилото. А ето какво очаква от дербито друг, играл за двата тима - Михаил Александров.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички