Едвин Джеси коментира дали ще ходи в Турция


Едвин Джеси коментира дали ще ходи в Турция
Снимка: Оф. сайт на ЦСКА

1532 0

Футболистът на третия във временното класиране на Първа лига ЦСКА - Едвин Джеси, коментира появилата се информация, че още този четвъртък ще ходи в Истанбул, за да договори трансфера си в Бешикташ. Ето какво заяви пред местната медия "Radyospor":

"В България съм в момента. Това, че в четвъртък ще ходя в Истанбул, не е истина. Животът ми в България минава добре. Първенството започна отново. Изиграхме първия си мач преди два дни и завършихме 1:1. Турското първенство наистина е много добро, така че за мен е опция да играя в Турция. Имам приятели, които играят там и чувам много неща от тях.

Чух, че турските фенове са страхотни. Разговарям с играчи на Кайзериспор и Малатияспор - Бернар Менса и Африйе Акуа. Мениджърът ми работи с някои играчи, които играят в Турция. В момента съм концентриран върху мачовете си за ЦСКА. Ще помисля за това в края на сезона, може да дойда тази година в Турция. Въобще не съм сигурен, че ще стане този трансфер в Бешикташ след края на сезона, но може и да отида" - каза Джеси. 

А новото попълнение Юрген Матей обясни защо е избрал да подпише с ЦСКА.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички