Двама от ЦСКА "висят" с картони за Купата на България, при единия ситуацията е дори по-опасна


Двама от ЦСКА "висят" с картони за Купата на България, при единия ситуацията е дори по-опасна
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

1674 0

Следващата седмица започват дългоочакваните 1/2-финали в турнира за Купата на БългарияЛудогорец ще спори с Левски за място на финала, а другият сблъсък ще бъде между Славия и ЦСКА.

Регламентът повелява да се изиграят два мача на разменено гостуване - "орлите" приемат "сините" в Разград на 13 април, а реваншът в София е насрочен за 21 април. 

В другия 1/2-финал тимът на Стойчо Младенов първо ще гостува в "Овча Купел" (12 април), а след това на 21 април ще приеме "белите" на "Българска армия". Преди това обаче, предстои последният кръг от редовния сезон в Първа лига, а "армейците" гостуват на закъсалия Локомотив Пловдив (8 април, петък).

Двама са "червените" футболисти, които са застрашени да пропуснат първата битка със Славия, ако получат жълти картони срещу "смърфовете" - Томас Лам и Жеферсон!

Финландецът е с 4 официални предупреждения и при ново такова в Пловдив ще бъде наказан за един мач. При бразилеца ситуацията е по-сложна, тъй като той е на "кота 8" и евентуалното му наказание ще бъде от 2 срещи. На този етап все още няма програма за финалните плейофи в Първа лига, но е твърде вероятно първият мач на ЦСКА да бъде срещу Левски, така че Жеферсон трябва да бъде изключително внимателен, ако не иска да пропусне две много важни битки!

Вижте още

Сектор "Г" изригна срещу Венци Стефанов: Отиваме да навестим лаладжията и неговото отборче!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички