Сектор "Г" изригна срещу Венци Стефанов: Отиваме да навестим лаладжията и неговото отборче


Сектор "Г" изригна срещу Венци Стефанов: Отиваме да навестим лаладжията и неговото отборче
Снимка: http://cska.bg/

10510 0

Организираните привърженици на ЦСКА от сектор "Г" готвят нов протест пред сградата на БФС в Бояна, а след това шествието ще продължи в посока Овча купел, където "червените" ще се изправят срещу Славия в полуфиналите за Купата на България.

Шествието на ЦСКА получи широк медиен отзвук, но от сектор "Г" са категорични, че няма да влизат в обяснителни режими за готвения протест. Феновете са категорични, че ще навестят боса на Славия Венцеслав Стефанов и неговото "отборче".

Ето какво написаха от Фейсбук страницата "Трибуна Сектор Г":

"Не можем да смогнем на всички новопоявили се "специалисти", които под строй и нареждане коментират нашите протестни действия в медиите и общественото пространство. Нямаме и желание да влизаме в обяснителни режими и писаници с коя от коя по-компрометирани през годините личности.

За това призоваваме всеки един от вас да се фокусира върху датата 12.04 и часа 16:30. Тогава се събираме пред БФС, а след това потегляме да навестим единия от въпросните лаладжии и неговото отборче.

Нека пишат, нека дават интервюта, нека се плюнчат. Ние ще говорим по друг начин, защото времето за обясняване отдавна приключи.

12.04, 16:30 ч. - БФС

ЦСКА ИЛИ УМРИ!"

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички