БФС наказа Стойчо Младенов за следващите три мача на ЦСКА


БФС наказа Стойчо Младенов за следващите три мача на ЦСКА
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

2185 0

Наставникът на ЦСКА Стойчо Младенов бе наказан за следващите три мача на "червените", реши Дисциплинарната комисия на БФС. Младенов беше изгонен в последния двубой срещу Берое, а сега от БФС обявиха, че той няма да има правото да води ЦСКА в предстоящите три срещи. Освен това Стойчо Младенов е глобен и с 3200 лева.

Наказанието означава, че Младенов няма да води своя отбор срещу Локомотив Пловдив, Славия (първи полуфинал за Купата на България) и в първия кръг от плейофите в efbet Лига. Най-вероятно съперник на ЦСКА ще бъде Левски, ако "сините" запазят петата си позиция в класирането.

"За получен трети пореден жълт картон, на основание чл.34, ал.1, т.4, предложение 1 от ДП /2021/2022/ – ДК наказва Стойчо Димитров Младенов – ст. треньор на ПФК „ЦСКА-София“ гр. София със забрана за изпълняване на функции за 1 среща и глоба в размер на 1200 лв.

За получен червен картон за обиди на длъжностно лице, на основание чл. 34, ал.1, т.6, т.9, предложение 3 във връзка с чл.16, ал.2 от ДП /2021/2022/ – ДК наказва Стойчо Димитров Младенов – ст. треньор на ПФК „ЦСКА-София“ гр. София със забрана за изпълняване на функции за 2 срещи и глоба в размер на 2000 лв.", се казва в решението на Дисциплинарната комисия.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички