Али Соу: Левски не е в добро състояние, но това не е наш проблем


Али Соу: Левски не е в добро състояние, но това не е наш проблем
Снимка: Оф. сайт на ЦСКА

1128 0

Нападателят на ЦСКА Али Соу, който бе награден за Играч номер 1 на месец ноември в „Пресклуб България“, заяви, че вярва, че отборът може да спечели титлата заедно с Бруно Акрапович. Гамбиецът бе с основна роля за петте последователни победи на „червените“ в Първа лига.

"Дали ще бъде моят последен мач? Определено не мисля така сякаш това ще бъде последният ми мач. След това ще помисля за бъдещето си – лично аз съм щастлив тук, но не зависи изцяло от мен. Ще видим какво ще се случи след двубоя в петък, сега съм концентриран върху мача с Левски. Мисля, че наистина е важно да съм отново тук в ЦСКА – беше трудно в началото, след края на трансферния прозорец, но моите съотборници и всички в клуба ми помогнаха.

Моята мотивация беше различна и всичко беше насочено към това да подобря играта си и да помогна на отбора. Да, определено съм готов за стъпка напред – всеки ден е възможност за мен да се подобря, това е моето лично убеждение. Не трябва обаче само да се надявам, а и да го направя“, започна той.

"Моите очаквания за мача в петък са същите както за всеки друг мач – дали се представят добре или зле няма значение, важно е как ние ще играем. Те не са в добро състояние, но това не е наш проблем, трябва да се концентрираме върху нашата игра, защото това е най-важното – да печелим мачове. Мотивацията ми е на високо ниво, разбира се, става въпрос за дерби, все пак – ще дадем всичко от себе си, за да спечелим мача. Лично аз съм щастлив, че правим добра стъпка напред – надявам се да продължим, ще бъдем концентрирани да продължим в тази форма. Трябва да излезем на терена и да спечелим дербито“, продължи нападателят на "червените".

"Кой е най-специалният мач за мен? Всички мачове са много важни, но най-специални са двубоите, в които вкарвам. Така е за всеки нападател – един от важните ми голове беше срещу Левски, защото беше във важен мач“, каза гамбиецът, който вече има 100 гола с червената фланелка.

"Повтарям се, той е много добър треньор. С него можем да спечелим лигата. Ако всички вярваме в него, можем да спечелим титлата. Стъпка по стъпка, трябва да вземем всички двубои, за да го направим. Би било страхотно да остана тук и да спечеля титлата с него. Щастлив съм от това постижение (б;р - най-резултатен чужденец в историята на ЦСКА). Но това се дължи и на моите съотборници – разбира се, това постижение ме кара да се гордея, то е отправна точка за мен – търся продължение на това, нищо не е приключило преди да приключи", завърши Соу.

А вече се появи информация, че ЦСКА е договорил първи входящ трансфер за зимата-ето подробности.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички