Две седмици пред ЦСКА да продаде Иван Турицов в Швейцария


Две седмици пред ЦСКА да продаде Иван Турицов в Швейцария
Снимка: Lap.bg

8097 0

През последните 6 месеца ЦСКА не спира с входящите трансфери, но ръководството е много внимателно с продажбите. През годините то беше често критикувано, че се разделя в ключови моменти със звездите на отбора и сега политиката бива променена. 

Турицов имаше тежка 2023 г.

Кой българин е на изхода

Сега ръководството е на финалната права за раздялата с един от най-дългогодишните играчи от актуалния състав на "червените" - Иван Турицов. За него вече стана ясно, че има засилен интерес от швейцарския Сион и поради тази причина "на пожар" при привлечен за негов заместник перспективният Мартин Стойчев. 

Дните пред лифера във Втора дивизия на алпийската страна обаче намаляват. Теоретично биха имали време до 15-и февруари, когато затваря трансферния прозорец в Швейцария. 

От ЦСКА допълнително засилиха спекулациите за Турицов, след като го извадиха от състава за контролата във вторник със словашкия Тренчин. Очаква се в най-скоро време българският национал да се запъти към Алпите, където ще го очаква другото зимно попълнение - Георги Русев.

Още: Една конкретна сума бавила трансфера на Турицов: Вижте колко трябва да плати първо ЦСКА

ЦСКА продава Иван Турицов в клуб от Швейцария?

"Мрежа от детайли": Не е само Андриан Краев, титуляри от Лудогорец и ЦСКА също свободни да преговарят с други отбори от 2024 г.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички