Дучето: ЦСКА загива с Томов и Стойчо


Дучето: ЦСКА загива с Томов и Стойчо
Снимка: БГНЕС

1017 0

Огромната част от феновете на ЦСКА скочиха на треньора Стойчо Младенов след поредния резил в Европар. "Червените" отпаднаха безславно от молдовския Зимбру след 0:0 в реванша в Кишинев и 1:1 в първия мач. ЦСКА не създаде нито едно чисто положение, игра страхливо и справедливо си тръгва от Европа.

"Червените" бяха подкрепяни от близо 500 фенове в Молдова, които останаха крайно разочаровани от играта, а след мача потърсиха сметка от футболистите. Край летището в Кишинев "армейците" дори успяха да си спретнат бой с феновете на Зимбру.

"Тези, които тръгнаха да бият играчите, са сбъркали адреса - коментира един от лидерите на "червената" агитка Димитър Ангелов-Дучето. - Те толкова си могат и не са виновни, че някой ги е довел да играят в ЦСКА. Това ли е оздравителен период? Да вземеш 13-14 нови играчи и да им плащаш по 15 000 лева заплата. С Александър Томов и Стойчо Младенов ЦСКА не го чака нищо добро. Клубът загива. Защо г-н Томов не каже с какви задължения е взел клуба и какви са те в момента. Къде е основата, какво е спасил Томов?

Аз не съм станал от ЦСКА заради победи над Левски, а заради успехите над най-големите отбори в Европа. Нещата са противоестествени. Не може някой да ни обяснява, че няма да се правят трагедии след загуба от някакви говеда от Молдова. Това не е нашият ЦСКА, това е ЦСКА на Сашо Томов. Мен ме изкарват корумпиран. Защо? Защото казах и на Гърнетата и на два пъти на Томов, че не стават. Опитаха се да ме оцапат, но не успяха. Когато едно лайно те изцапа, ти не се превръщаш в лайно."

В интернет стотици фенове атакуваха Стойчо Младенов след поредния му провал. В Европа Стойчо има едва пет победи от цели 18 мача. Треньорът е хулен от феновете най-вече за поредната си безумна селекция, в която отново бяха привлечени куп анонимни чужденци. И както обикновено става, половината от тях ще бъдат изгонени още през зимата, а клубът ще трябва да им плаща заплати и неустойки.

ЦСКА излиза утре в дербито с "Левски" в повече от минорно настроение. На всичкото отгоре въпреки многобройните обещания, футболистите все още не са получили премиите си за победите над "сините" от миналия сезон.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички