Мурсия: Най-важното нещо в дербито е резултатът


Мурсия: Най-важното нещо в дербито е резултатът

1254 0

Старши треньорът на Левски Пепе Мурсия изглеждаше доста уверен преди първото си вечно дерби. Наставникът на "сините" заяви, че ЦСКА няма с какво да го изненада. Двубоят е в неделя от 19:30 часа.

Испанецът потвърди, че Валери Домовчийски е с проблеми и засега не е ясно дали ще вземе участие в двубоя. Мурсия обаче увери, че другият Валери - Божинов - със сигурност ще излезе срещу ЦСКА.

"Най-важното в тези мачове е резултатът. Два големи отбора - това е огромно предизвикателство. Но ще излезем с готовност за победа. Няма значение с колко нападатели ще излезем, важното е да вкарваме голове. Ще продължаваме да работим така, както досега" - каза Мурсия на пресконференцията преди дербито с "червените".

"Домовчийски е под въпрос засега. Божинов е здрав, ще играе. Спокоен съм преди мача. Мислим за мача като за всеки друг - за победа".

"В мача срещу Зимбру ми направи впечатление опитът на ЦСКА. Въпреки лошия резултат, те са много опитен състав. Гледал съм им вече няколко мача, не могат да ме изненадат. Не знам дали мисълта за вечното дерби им е повлияла на играта срещу Зимбру" -допълни испанецът.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички